ქინძმარაული | |
ტიპი:
| ბუნებრივად ნახევრად ტკბილი |
ყურძნის ჯიშები: | საფერავი |
რეგიონი: | ყვარელი |
დამზადებულია კახეთში, ყვარელის მიკრორაიონში გაშენებული საფერავის ჯიშის ყურძნისაგან
იგი ხასიათდება მუქი წითელი შეფერილობით, მკვეთრად გამოხატული ბუკეტით და ჰარმონიული, ხავერდოვანი გემოთი.
მიირთვით ხილთან, ტკბილეულთან, თხილთან და სხვა დესერტთან.
იგი ხასიათდება მუქი წითელი შეფერილობით, მკვეთრად გამოხატული ბუკეტით და ჰარმონიული, ხავერდოვანი გემოთი.
მიირთვით ხილთან, ტკბილეულთან, თხილთან და სხვა დესერტთან.
No comments:
Post a Comment